A sellő fazon

A sellő szabású esküvői ruha az egyik legnépszerűbb a menyasszonyok körében. A sellő fazonú ruhák felső része a térd magasságáig a test vonalát követi, majd onnan bővül. Ez a fazon kihangsúlyozza az alakot a csípőt és a combot. Ezért körte vagy alma alkatú nőknek kevésbé ajánlott, viszont a hiedelmekkel ellentétben teltebb hölgyeknek is nagyon jól áll.

Az “A” vonalú ruha

A derékban szoros és lefelé bővülő “A” vonalú szoknya előnye, hogy minden testalkaton jól mutat. A magas vékony nőket kicsit formásabbnak láttatja, a picit duciaknak pedig kiemeli a derekát és ezzel egy időben elrejti a problémásabb csípő területet.

A nagyszoknyás fazon

A nagyszoknyás fazon – a menyasszonyi ruhák “királynője” – igazi romantikus megjelenést biztosít viselőjének. Hatalmas, uszályszerű része “végigomlik” a menyasszony mögött. Ha a klasszikus viseletet részesíted előnyben, mindenképpen érdemes felpróbálnod ezt a fazont. A ruha alá ajánlott az abroncs viselése, mely helyet biztosít a mozgás számára.

Rosa Clara kollekciónk

A divatmárka nevét tervezőjéről kapta. Hitvallása szerint nagyon fontos érték a hagyomány és a letisztult, finom elegancia. Ruháinak tervezésekor szem előtt tartja a nőiesség kiemelését. A Rosa Clara menyasszony szinonímája a modern báj, az ártatlanság és elegancia.

Aire Barcelona kollekciónk

Nem találtunk leírást a weboldalon.

Sofia Bianca kollekciónk

A kollekció a Ronald Joice cégcsoport legfiatalabb tagja. A ruhák Veni Infantino legújabb tervei szerint készültek, melyeket elsősorban azoknak a menyasszonyoknak ajánlják akik fiatalos, divatos modelleket keresnek. A tervezőnő divat iránti elköteleződését olasz nagymamájától örökölte. A London Collage of Fashion divatiskolában végzett és azóta a menyasszonyi ruha piacon ikonná vált. Veni Infantino elegáns, öntudatos életfilozófiája modelljeiben is visszaköszön. A legnemesebb anyagokat használja, hitvallása: minőség mindenek felett.