ONLINE BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől péntekig: 10:00 – 18:00
Szombaton: 09:00-13:00

Bejelentkezem ruhapróbára

Az adatok megadása nem jár semmilyen kötelezettséggel.

 

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Keress bennünket Budapest belvárosában

Budapest
VI. Paulay ede Utca 15. I/4.
15-ös kapucsengő

+36 30 985-5665

Ingyenes

IDŐPONTFOGLALÁS

 

A ruhapróba minden esetben ingyenes. A Vicora szalonban csak és kizárólag veled törődünk! Nincs rajtad kívül más menyasszony egy időpontra előjegyezve!

A ruhák

KÖLCSÖNZÉSI DÍJA

 

Kölcsönzési áraink 160.000 Ft és 250.000 Ft között mozognak. Általában egy hétvégére biztosítjuk számodra a választott ruhát, de rugalmasak vagyunk.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Hogy zajlik

A RUHAPRÓBA?

 

Időpontegyeztetés után csak el kell jönnöd hozzánk, nem kell különösebben semmivel készülnöd a próbára. Érdemes viszont segítőket hoznod, barátnőt vagy családtagot, akiket közel érzel magadhoz és bízol a tanácsaikban. Sokat tudnak neked segíteni.

VÉLEMÉNYEK

A VICORA SZALONRÓL

Molnár-Tasi Nóra

Belépsz a szalonba – és nincs több kérdésed, kétséged, biztos vagy benne, hogy jó helyen jársz. Szabina hihetetlen kedvességgel, türelemmel és szakértelemmel fogadott, a meseszép ruhák közül pedig valóban nehéz a választás. Szívből ajánlom mindenkinek, itt könnyű megtalálni A RUHÁT.

Blaskóné Benes Andrea

Gyönyörű szalon, szívmelengető törődés, hasznos tanácsok és nem sablonos, igényes ruhák, minőségi alapanyagból. Ár/érték arány megfelelő. Gratulálok! 🙂

Bacsó Bettina

Éreztem, hogy ide el KELL jönnöm, és nem is volt véletlen. Gyönyörű szalon, csodaszép ruhákkal, Szabina kedvessége és szakértelme pedig csak tovább növeli a hely fényét. Csak ajánlani tudom minden menyasszonynak, aki A tökéletes ruhára vágyik!😍

Bejelentkezem ruhapróbára

Az adatok megadása nem jár semmilyen kötelezettséggel.

 

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.